Nieuws
5 dagen geleden geplaatst
Tekst Willem Gunneman

Email-Must have en mis niets uit Pyeongchang

Het is weer vrijdag! Als opmaat naar het weekend ook deze week weer een aantal coole apps en tricks. 

Onderwerpregel wijzigen in Gmail

Je kent het wel. Weer zo'n onduidelijk mailtje in je inbox met een onderwerp dat kant nog wal raakt. Het labelen van je mail is een oplossing. Voor je het weet heb je echter een veelvoud aan labels. Met 'rename email' kun je de onderwerpregel eenvoudig aanpassen en bijvoorbeeld een datum toevoegen of specifieke tag. 

rename email.jpeg

Vervolgens zoek je de mail eenvoudig terug op onderwerp in je mailbox en behoort eindeloos scrollen in je ellenlange lijst voorgoed tot het verleden. CloudQ heeft meer handige extensies voor je browser. Check it out.

Calendly

Je agenda delen vanuit outlook of google is een peuleschil. Als anderen zelf een afspraak kunnen maken op een  door jou vooraf te bepalen tijdslot wordt het plannen van een afspraak nog eenvoudiger. De gemaakte afspraken en je agenda's worden direct gesynct met je eigen account. Datumprikker 2.0 dus.

calendly.png

Mis niets uit Pyeongchang

Als sportliefhebber wil je niets missen uit Pyeongchang. Lifehacking maakte een handige kalender die je naadloos integreert in je eigen online agenda. Hoe laat moet je je bed uit voor het snowboarden met Michelle Dekker en wanneer wacht de ploegenachtervolging. 

olympische spelen.png

Zet je de wedstrijden liever zelf in je agenda dan wacht een handig lijstje. Een soort van shorttrack-lifehack dus. Fijn weekend!

 

Willem Gunneman
Vakmens Innovatie

Dag6 brengt dagelijks nieuws, achtergronden en verhalen gemaakt door mensen die geloven. In god en in de wereld.

Meer lezen? Maak een login aan en mis niets.